ZV1-800x600Energetika je segment gospodarstva s dugom i značajnom tradicijom u Hrvatskoj i regiji koja se intenzivno i kontinuirano razvija. S obzirom na veličinu i značaj, tvrtke iz ove industrijske grane godinama su bile generator razvoja gospodarstva u cjelini.

Stoga je i  sajam ENERGETIKE u proteklih nekoliko godina postao jedan od najznačajnijih specijaliziranih sajmova i nezaobilazno mjesto susreta vodećih proizvođača, poslovnih ljudi i stručnjaka na ovom području. 

Sajam je mjesto na kojem se promovira domaća industrija znanja kao i proizvođači i korisnici iz okolnih zemalja. Visoka razina poslovnosti na sajmu ove će godine biti obogaćena nastupom KINE  kao zemlje partnera.

Izlagači sajma svojim nastupom objediniti će slijedeće tematske cjeline: ENERGETIKA, ELEKTRONIKA I AUTOMATIKA, STROJARSTVO, METALNA INDUSTRIJA.

Nastup na ovogodišnjem sajmu najavile su vodeće tvrtke s područja energetike: Ina, Končar, Dalekovod, EVN Croatia Plin.

Tradicionalno, sajam prati niz zanimljivih i stručnih predavanja i znanstvenih skupova, od kojih najavljujemo stručni skup  "Dan električne energije" i "Dan nafte i plina" na kojima će se raspravljati o aktualnostima u branši na nacionalnom i internacionalnoj razini.

 

Cijene ulaznica i kataloga

  • ulaznica za jednokratni posjet 30,00 kn
  • ulaznice za sve dane trajanja sajma (s katalogom) - 90,00 kn
  • ulaznica za jednokratni posjet učenika, studenata, umirovljenika i vojnika, vikend cijeli dan - 15,00 kn
  • ulaznica za poslovni posjet - 20,00 kn
  • stalni parking - 100,00 kn/kom
  • katalog - 15,00 kn
  • za organizirane grupne posjete od 25 i više osoba odobrava se popust na cijenu ulaznica od 20% +  besplatna ulaznica za voditelja grupe


PROJEKTNI TIM - kontakt e.mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

+385 1 6503-365 i  +385 1 6503-449,  fax. 6550-619

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17