novosti-streetworks-s-1274709398Grad Zagreb, Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada najavljuje sljedeću u nizu ranije najavljenih izložbi: izložbu studentskih projekata rekonstrukcije grada, nastalih u sklopu međunarodne arhitektonsko – urbanističke radionice „STREET WORKS“.
Ovaj projekt dio je većeg istraživačkog studenskog projekta STREET WORKS koji je inicirala Academy of Architecture iz Amsterdama, a odvija se u suradnji s još pet arhitektonskih fakulteta iz Evrope: Helsinki University of Technology, Edinburgh College of Art, La Camber and Sint – Lucas Brussels, Universidade do Porto i Arhitektonskim fakultetom iz Zagreba, te Gradskim uredom za strategijsko planiranje i razvoj Grada.
Voditelji radionice su arhitekti Rob van Leeuwen i Lada Hršak s Academy of Architecture iz Amsterdama te prof.dr.sc. Tihomir Jukić i asistentica Marina Smokvina s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu.
Pozivamo Vas na otvorenje izložbe, koje će se održati u utorak, 25. svibnja 2010. u 14.00 sati na lokaciji CIVITAS ELAN Info-punkt, prenosi DAZ.

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17