starinamjestaj1Možda i vi negdje u podrumu ili na tavanu imate kakav stari komad namještaja vaše bake ili prabake. Što s njime? Baciti ili upotrijebiti?

Obojati ili ne, pitaju se na portalu Moj Cvijet. Vežu li vas uz te stvari i neke lijepe uspomene, sigurno ih nećete baciti, a stavite li ih na mjesto gdje će uvijek biti izložene pogledu, vaše uspomene biti će vam na dohvat ruke. Pogledate li priložene fotografije vidjet ćete da se i najjednostavniji dijelovi starog namještaja mogu lijepo iskoristiti za smještaj cvjetnih lonaca koji će unijeti dah života u njihovo raspucalo drvo. Naravno, o vama ovisi hoćete li drvo obojati ili ne. Dah starine ipak ostaje i o vama ovisi koliko skladno će se uklopiti u vaše cvjetno okruženje i koliko topline će unijeti u vaše srce.
starinamjestaj1
starinamjestaj2
starinamjestaj3
starinamjestaj4
starinamjestaj5

 


Možda i vi negdje u podrumu ili na tavanu imate kakav stari komad namještaja vaše bake ili prabake. Što s njime? Baciti ili upotrijebiti? Obojati ili ne? Vežu li vas uz te stvari i neke lijepe uspomene, sigurno ih nećete baciti, a stavite li ih na mjesto gdje će uvijek biti izložene pogledu, vaše uspomene biti će vam na dohvat ruke. Pogledate li priložene fotografije vidjet ćete da se i najjednostavniji dijelovi starog namještaja mogu lijepo iskoristiti za smještaj cvjetnih lonaca koji će unijeti dah života u njihovo raspucalo drvo. Naravno, o vama ovisi hoćete li drvo obojati ili ne. Dah starine ipak ostaje i o vama ovisi koliko skladno će se uklopiti u vaše cvjetno okruženje i koliko topline će unijeti u vaše srce.

 

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17