stolicIako su staklo i metal materijali koje moderni trendovi u uređenju interijera preferiraju, toplo i raskošno drvo nikad neće izgubiti svoje obožavatelje. Prije nego što se odlučite za neki od ovih materijala morate obratiti pažnju na sljedeće detalje:

Kako je blagovaonica važno mjesto u kući, oblik stola i izbor stolica sasvim sigurno zahtjevaju posebnu pažnju. Ako ste fan minimalizma i modernih interijera, sigurno će vaša odluka biti staklo i metal. Ovakav namještaj je idealan za male blagovaonice, ali ga treba redovito i pravilno održavati. S druge strane, veliki drveni stol je raskošan, dugotrajan i lakši za održavanje, ali ne može se uklopiti u male prostore. Odlučite se za njega ako je vaša blagovaonica velika.

drvenistol

Dnevna soba je mjesto na kojem se okuplja obitelj i prijatelji, a klub stolići odlično se uklapaju u bilo kakav ambijent. Možete izabrati drveni ili stakleni. Stakleni će vizualno povećati prostor, ali zbog oštrih rubova ne preporučuje se u prostorijama u kojima se zadržavaju djeca. Drveni stolić je masivan i zauzima više prostora, ali se može uklopiti uz sve vrste garnitura za sjedenje i lako se održava.

drvenistolic1

Police su neizostavan dio namještaja u svim interijerima, i zbog svoje širke upotrebe predstavljaju pravi izazov za suvremene dizajnere namještaja. Staklene police neobičnih oblika glamurozne su i moderne, a možete ih postaviti čak i ako vaš prostor nije uređen u minimalističkom stilu. Ako želite nešto veselo, odlučite se za police žarkih boja od medijapana. One su i odličan način da osvježite zidove bez krečenja, jednostavno se montiraju, a na njih možete odložiti mnoštvo stvari.

crnapolica

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17