vukovar

Sajam SASO jedan je od najznačajnijih hrvatskih sajmova za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije, te obrtništvo i malu privredu.

Izvrsna je to prilika za susret poslovnih posjetitlja, malih i srednjih poduzeća, arhitekata, inženjera i investitora. Gotovo tri četvrtine posjetitelja sajma su vlasnici poduzeća, donositelji poslovnih odluka ili imaju velik utjecaj pri njihovom donošenju.

Već 18. SASO se otvara 23. 10. 2013. na splitskom Žnjanu. Ovo mjesto susreta novih tehnologija, struke, profesionalaca i gospodarstvanika obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: Sajam graditeljstva, Sajam drvne industrije, Sajam metalne industrije, Sajam alata, strojeva i opreme, Sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva, Sajam elektrotehnike, energetike i telekomunikacija, SAFIR – Sajam financija, investicija i razvoja te SEKO – Sajam ekologije. Na sajmu će sudjelovati izlagači iz osam zemalja: Njemačke, Austrije, Mađarske, Italije, BiH, Slovenije, Poljske i Hrvatske.

SASO 2013. Uključuje i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 11. Dan arhitekata, 9. Energetski summit, 7. Dan građevinara, 6. Dan ekologije, Dan kamena, Gospodarski susreti B2B@SASOfair, radionice i prezentacije. Teme ključne za uspjeh gospodarskog razvoja razmatrat će s malim i srednjim poduzetnicima vodeći stručnjaci iz svih navedenih područja.

 

photo_1

photo_2

Na SASO 2013. sudjelovat će i izlagači ŽK Vukovar: Ekološki centar d.o.o. Vukovar, Prodet d.o.o. Gradište, Munja d.o.o. Stari Mikanovci, Vigus d.o.o. i obrt Mesnica AS iz Županje.

 

Ekološki centar d.o.o. iz Vukovara osobito nam je zanimljiv jer je riječ o tvrtci koja je pionir gradnje slamom u Hrvatskoj, a u njihovoj ponudi odnedavno se nalazi i toplinska izolacija od ovčje vune. O njihovim zanimljivim projektima već smo nekoliko puta pisali, a svakako ćemo i nastaviti pratiti što rade.

 

- Ovogodišnji, 18. po redu, sajam SASO unatoč teškoj gospodarskoj krizi koja je najviše pogodila graditeljski i metalni sektor, potvrdio je žilavost i prilagodljivost dijela hrvatskog  gospodarstva u tim sektorima. Zahvaljujući naporu djelatnika Sajma Split, organizatora ali i  volji i inovativnosti  poduzetnika uspjeli smo okupiti značajan broj izlagača te smo s obzirom na situaciju zadovoljni interesom  i odazivom poduzetnika a pogotovo smo zadovoljni njihovom inovativnošću te novim proizvodima koje će ponuditi. Ponosni smo što ove godine obilježavamo i jedan jubilej, a to je 15 godina Sajma obrtništva i male privrede na sajmu SASO. Sajam je još jedanput dokazao da nije samo mjesto izlaganja i prezentacije nego je zahvaljujući izuzetno bogatom stručnom programu  jedinstven gospodarski događaj u regiji. Bitno je istaknuti, kako sudjelovanje na konferencijama ne iziskuje nikakve troškove kotizacije, čime želimo omogući dostupnost novim znanjima i trendovima svima zainteresiranima – ističe Sanja Vuković Veić, direktorica Sajma Split, organizatora manifestacije.

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17