plan4_UDRUŽENJE HRVATSKIH ARHITEKATA (UHA) raspisuje državni, javni, otvoreni, projektni, u jednom stupnju, anonimni N A T J E Č A J za izradu idejnog urbanističko - arhitektonskog i krajobraznog rješenja ZA UREĐENJE PARKA KUPALIŠTE RIBARSKA U VUKOVARU.

RASPISIVAČ, ORGANIZATOR I PROVODITELJ
Udruženje hrvatskih arhitekata (UHA), Trg bana J. Jelačića 3/I, Zagreb, koje zastupa predsjednik Hrvoje Hrabak, dia Sredstva za provedbu natječaja osigurava Agrokor d.d.

PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja imaju sve stručne (diplomirani inženjeri arhitekture i krajobrazni arhitekti) fizičke osobe koje su hrvatski državljani i pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

ROKOVI
Početak natječaja: ponedjeljak, 20. lipnja 2011. Rok za postavljanje pitanja natjecatelja: srijeda, 20. srpnja 2011. Rok predaje natječajnih radova: četvrtak, 22. rujna 2011. Natječajne podloge mogu se podići i naručiti radnim danom od 9-16 sati u Udruženju hrvatskih arhitekata, Trg bana J. Jelačića 3/I, Zagreb, uz 300 kn, plativih u gotovini na blagajni ili žiro-račun Udruženja hrvatskih arhitekata br. 2360000-1101550751. Zagrebačka banka d.d., Zagreb, svrha doznake: podloge za natječaj

UREĐENJE PARKA KUPALIŠTE RIBARSKA, s pozivom na broj - OIB. Natječajne podloge mogu se dobiti na uvid u regionalnim, županijskim i gradskim društvima arhitekata.

NAGRADE
Ako do određenog roka pristigne najmanje pet (5) radova koji su stručno izrađeni i odgovaraju Uvjetima natječaja, Ocjenjivački se sud obvezuje dodijeliti sljedeće nagrade u točnom netto iznosu i rasporedu:
I. nagrada 40.000,00 kn
II. nagrada 24.000,00 kn
III. nagrada 16.000,00 kn

OCJENJIVAČKI SUD
Za ocjenu radova imenovan je Ocjenjivački sud u sastavu tri (3) člana:
prof. Mladen Jošić, dipl.ing.arh, predsjednik Ocjenjivačkog suda,
predstavnik UHA dr.sc. Mara Marić, dipl.ing.agr.-ur.kraj, dopredsjednica Ocjenjivačkog suda,
predstavnik HDKA Maja Furlan Zimmermann, dipl.ing.arh, predstavnik UHA
Zamjenik Člana OS-a Ivana Ergić, dipl.ing.arh,predstavnik UHA
Stručni savjetnik za povijesno nasljeđe i urbanizam dr.sc. Zlatko Karač, dipl.ing.arh.
Tehnička komisija Siniša Bodrožić, dipl.ing.arh, predstavnik UHA
Tajnik natječaja Ariana Korlaet, dia

Natječaj je raspisan u skladu s Pravilnikom o natječajima s područja arhitekture i urbanizma (NN 112/06) Udruženja hrvatskih arhitekata i Razreda arhitekata HKAIG kojeg su se svi sudionici natječaja obvezni pridržavati. Registarski broj natječaja 120-11-VU-UAK.    

logo.png

REDAKCIJA PORTALA

E-mail

info@gradnja.org

Marketing

marketing@gradnja.org

Copyright 2007-2020 GRADNJA ORG; Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

designer17