Interijer

Kako do udobnog prostora?

Friday, 17 May 2013 08:51

zimskivrtIdeja o uređenju stambenog prostora čini se vrlo jednostavnom i zabavnom, no postići uspješan rezultat nije nimalo lako. Puno vremena provodimo u svom domu koji mora biti lijep, udoban i funkcionalan i zato je organizacijski plan vrlo bitan. Prije početka radova treba proći nekoliko faza planiranja kako biste na kraju dobili prostor koji ste oduvijek željeli.

Read more...
 

Biste li se odmarali u njima?

Thursday, 30 June 2011 07:44

neobicnestolice4Provodimo mnogo vremena sjedeći, ali vrlo rijetko razmišljamo o namještaju koji pri tom koristimo. Zbog toga smo prikupili fotografije najzanimljivijih stolaca kojima biste mogli obogatiti svoj životni ili radni prostor.

Read more...
 

Spremite knjige u kotač znanja

Thursday, 02 June 2011 10:46

rolling_bookshelfPatatras je nov i sasvim originalan način spremanja knjiga – kotač znanja, ako vam se tako sviđa.

Read more...
 

Skandinavski dizajn interijera

Monday, 21 March 2011 10:03

trpezarijskistolIako su počeci dizajna u Skandinaviji smješteni u 19. stoljeće, najplodnije doba njihove težnje za poboljšanjem kvaliteta života kroz dizajn odnosi se na razdoblje između 1930. i 1970. godine. U sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća, energični koloriti i forme postmodernizma skrenuli su pažnju javnosti s funkcionalnih proizvoda i jednostavnih linija koji su stizali sa sjevera, međutim, od 1990. praktičnost dizajna ponovo je u prvom planu.

Read more...
 

Ekološki dizajn namještaja

Thursday, 03 February 2011 09:39

drvenistolic3Smanjenje negativnog utjecaja na okoliš tijekom životnog ciklusa nekog proizvoda zahtjeva prihvaćanje projektiranja i dizajniranja koje ima na umu prevenciju zagađenja, smanjenje tog zagađenja tijekom proizvodnje i korištenja. Kod takvog dizajniranja ne uzimaju se u obzir samo tradicionalni kriteriji definiranja i razvoja proizvoda kao što su funkcionalnost, estetika, troškovi, sigurnost korištenja, ergonomija i sl.

Read more...
 


Page 1 of 6

Kuća tjedna

veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca

Video galerija tjedna