404 Not Found
Please forward this error screen to linkmanager.pw's WebMaster.

The server can not find the requested page:

  • linkmanager.pw/get.php?ip=54.81.46.194&d=gradnja.org%2Fgradiva%2F76-terra-clara-urbana-oprema.html&u=CCBot%2F2.0+%28http%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&i=1&h=b1ccb1d22ca957c09d53c0f8e8125538 (port 80)
Terra clara

Terra clara

logo

www.terraclara.hr

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Terra Clara -  urbana oprema je neovisna, mlada, inovativna tvrtka koja se vodi visokim standardima, a ujedno pridonosi kvaliteti životne sredine u svakodnevnom okruženju koje služe svima nama. Svojom ponudom klupa, žardinijera, kanti za otpatke, reciklažnih kontejnera, štitnika za drvo, stupova i ograda i light panoa prati trendove uređenja.

Posebni naglasak Terra Clara pridaje uređenju prostora, očuvanju okoliša, javnih i privatnih površina, zatim urbanih, turističkih i povijesnih sredina od posebne vrijednosti.

Dobrom organizacijom proizvodnje prema strogo određenim tehnološkim uvjetima, koji obuhvaćaju preradu i obradu metala, drveta i kamena, kao i njihovu trajnu zaštitu, trudimo se da različite materijale pretvorimo u predmete trajne uporabne vrijednosti. Terra Clara ima rješenja za različita prostorna okruženja te ispunjava zahtjeve prema pojedinom klijentu i omogućava stvaranje kvalitetnijeg načina života.

Galerija proizvoda:


Google Map
ContentMap by Turismo.eu

Kuća tjedna

veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca
veljaca

Video galerija tjedna